Time Schedule

 

Evening Lecture –

7:00  to   7:30 pm  – Sign in & Socialize           (30 min)
7:30  to   8:15 pm  – PART ONE                        (45 min)
8:15  to   8:45 pm  – Break, Raffle, Sat Intro     (30 min)
8:45  to   9:30 pm  – PART TWO                        (45 min)

 

Saturday Work Shop –

10:30 to 11:00 am – Sign in & Socialize           (30 min)
11:00 to 12:30 pm – PART ONE                        (90 min)
12:30 to   2:00 pm – Lunch Break                      (90 min)
2:00 to   3:30 pm – PART TWO                        (90 min)
3:30 to   4:00 pm – Break, Raffle, News          (30 min)
4:00 to   5:30 pm – PART THREE                    (90 min)